Κρήτη: Ιδιοκτήτης σπιτιού πέταξε έξω τα κατοικίδια της νοικάρας του, ενώ αυτή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!

Μία απίστευτη καταγγελία από την πρόεδρο της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Νατάσα Βυσσίνου Μπομπολάκη, φέρνει στο φως το parakritika.gr.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή της κ. Μπομπολάκη, ιδιοκτήτης σπιτιού στον Αποκόρωνα πέταξε έξω τα κατοικίδια της ενοικιάστριάς του, μετά που αυτή μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά, στην επιστολή αναφέρεται:

Ειδοποιήθηκα χθες από τον κτηνίατρο κ. Μουσουράκη και την Αντιδήμαρχο Δήμου Αποκορώνου κα Νιολάκη , ότι πριν 3 μέρες αλλοδαπή κάτοικος περιοχής Αποκορώνου μεταφέρθηκε σε κρίσιμη  κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων , η οποία είχε στην κηδεμονία της τέσσερα σκυλάκια , εκ των οποίων το ένα είναι παράλυτο και προχωρημένης ηλικίας και ζήτησαν την βοήθειά μας .Τα σκυλιά ζούσαν μέσα στο σπίτι της ηλικιωμένης αλλοδαπής ως μέλη της οικογένειάς της .

Αργότερα κάτοικοι της περιοχής με ενημέρωσαν , ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε ως ενοικιαστής η αλλοδαπή σκανδιναβικής  καταγωγής , πέταξε τα ζώα εκτός σπιτιού  και πήρε τα κλειδιά   , μαζί και το υπερήλικο 17 ετών και παράλυτο ζώο, τα οποία ήδη φρόντιζε φιλόζωη της περιοχής από την στιγμή της εισαγωγής της  αλλοδαπής στο νοσοκομείο .

Επικοινώνησα αμέσως με τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Χανίων κ. Μαστραντωνάκη και στη συνέχεια με τον αρμόδιο για τις υποθέσεις των ζώων αστυνομικό του Α.Τ. Αποκορώνου κ. Χαιρετάκη , οι οποίοι έδρασαν άμεσα κι έτσι αργά το βράδυ τα ζώα μεταφέρθηκαν πάλι στο σπίτι τους , όπου ζούσαν τόσα χρόνια και φροντίζονται πλέον από φιλόζωο κάτοικο της περιοχής, την Αγγελίνα , την οποία και ευχαριστούμε. .

Το νεοσύστατο φιλοζωικό σωματείο της περιοχής Αποκορώνου με την επωνυμία Animal Rescue in Apokoronas -A.R.I.A.-   και Πρόεδρο την κα Ρένα  Τερεζάκη ανέλαβε να βοηθήσει επίσης τα  4 ζώα αν παρ ελπίδα η υγεία της ηλικιωμένης αλλοδαπής δεν της επιτρέψει να φροντίζει τα αγαπημένα της κατοικίδια .

Ιδιαίτερη μέριμνα έχει ήδη ληφθεί  από την κα Τερεζάκη  για το υπέργηρο παράλυτο ζώο .

Νατάσα Βυσσίνου Μπομπολάκη
Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί